מפרום

טו בסיון התשעב
,
05 ביוני, 2012
05/06/2012 11:03
בשרי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

הוראות הכנה

המילוי:

ראשית 300 גרם בשר טחון

בצל גדול קצוץ דק

1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה

1/4 חבילה כוסברה קצוצה

6 שיני שום מעוכות

פלפל שחור

מלח

מערבב הייטב את כל הבלילה למילוי

פרוסות תפו"א, כסנדוויץ´ מחובר בקצה

הרוטב:

צל גדול קצוץ דק

6 שיני שום חתוכות דק

3 כפות רסק עגבניות

1/4 חבילה פטרוזיליה

1/4 חבילה כוסברה

פלפל ירוק חריף

פלפל אדום

פלפל שחור

מלח

ומים

מטגן את הבצל יחד עם הפלפל החריף והשום

מוריד את הלהבה מוסיף את התבלינים

מוסיף את הרסק תוך בחישה

ומוסיף מים עד גובה המפרום הצפוי

שם את המפרום אחד אחד ומבשל על אש קטנה עד שתפוח האדמה מתרכך

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

דונאלד טראמפ צילום: shutterstock

טראמפ: "אנחנו צריכים להגן על ישראל - ונעשה זאת"

קרא עוד