סגור

כמהין

כו באייר התשעג
,
06 במאי, 2013
06/05/2013 17:25
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

גרם קמח

כפית שמרים

3/4 כוס מים פושרים

קורט סוכר

קורט מלח

מעט שמן זית

200 גרם גבינת ברי

2 פטריות פורטבלו גדולות

2 כפיות שמן כמהין לבן

רבע כוס עירית קצוצה

50 גרם גבינת פרמזן מגורדת

הוראות הכנה

1. בקערה להכניס את הקמח, סוכר, מלח והשמרים לערבב ולהוסיף את המים ולהמשיך בערבוב.

2. כשהבצק אחיד יש לכסות ולתת לו לתפוח.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לאחר שהבצק תפח יש להניחו על משטח עבודה לפזר מעט קמח משני הצדדים כדי שלא ידבק ולרדד עם מערוך.

5. לשמן תבנית אפיה עגולה ולהניח את הבצק.

6. על הבצק לפזר את הגבינה, הפטריות והעירית ולאפות 40 דקות.

7. כשהפיצה מוכנה להוציא מהתנור למזוג מעל את השמן כמהין ולפזר גבינת פרמזן

הערות

יותר מידע ועוד מתכונים www.kmehin.co.il
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

"צריך שיהיה סוף לדבר הזה" | עו"ד איתמר בן גביר צילום: פלאש 90, יונתן סינדל

בן גביר לכיפה: "ההתעללות בנערות ונערים ביצהר עוברת כל גבול"

קרא עוד