טבית -חמין עירקי

ח בתשרי התשסט
,
07 באוקטובר, 2008
07/10/2008 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1 עוף שלם

1 קילו אורז

3 עגבניות בשלות

2 בצלים קצוצים

100 גרם רסק עגבניות

מלח פלפל

תבלין בהרט – התחלתי להשתמש בבהרט – תבלין מעולה

הל טחון – לא שמתי

קמצוץ קינמון

הוראות הכנה

מאדים את הבצל במעט שמן, מוסיפים עגבניות קצוצות ומאדים עד שהן מתרככות.

מוסיפים רסק ותבלינים מערבבים היטב.

מוסיפים את האורז השטוף וכוס מים מבשלים תוך עירבוב עד שהמים נספגים, מכבים את האש.

שמים במרכז את העוף.

אפשר להוסיף תפוחי אדמה קלופים מתובלים במלח ופלפל.

אני מניחה מעל נייר אפייה ומעליו ביצים.

מכניסים לתנור מחומם לחום 200 מעלות לחצי שעה.

מנמיכים את החום ל-100 מעלות ומשאירים לכל הלילה.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אחת התקיפות הלילה בסוריה צילום: ערוץ הטלגרם 'אבו עלי אקספרס'

גורם ביטחוני בכיר: "מעריכים כי גם איראנים נהרגו"

קרא עוד