חריימה מושט (אמנון)

כד בחשון התשסז
,
15 בנובמבר, 2006
15/11/2006 0:00
בשרי
לא מוגדר
פשוט

מצרכים

תפ"א

מושט

כוסברה

שום

2 עגבניות

פלפל חריף

מלח

כורכום

כוס שמן

2 כפות גדושות פפריקה מתוקה

כף אבקת מרק

הוראות הכנה

תפ"א קלופים ופרוסים מעליהם מושט חתוך לפרוסות כוסברה שום לרסק 2 עגבניות פלפל חריף לכסות במים מעט מלח וכורכום.

לשים על הגז שירתח עד שכמעט ולא יישארו מים (הרבה זמן, אל דאגה הדג לא מתפרק).

במקביל לערבב בכוס חמי כוס שמן+ 2 כפות גדושות פפריקה מתוקה+ כף אבקת מרק כשהרוטב הצטמצם לערבב שוב את השמן ולשפוך מעל, לכסות להנמיך אש ולבשל עד שהרוטב מסמיך.

להכין הרבה חלות ליד בשביל הרוטב.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר