חמין

כט בתשרי התשסח
,
11 באוקטובר, 2007
11/10/2007 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

חומרים ל 12-15 מנות

5 קג´ תפו"א קלופים

5 כוסות שעועית לבנה (מומלצת הגדולה), שהושרתה במים ללילה.

5 כוסות גריסים

10 בצלים גדולים, פרוסים

שמן לטיגון

25 שיני שום

ואם רוצים להוסיף בשר:

400 ג´ בשר בקר, חתוך לקוביות – שפונדרה או חזה

מעיים ממולאים (לא חובה)

מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

1 מטגנים בסיר גדול את הבצל עד שישחים, מוסיפים את השום ומטגנים מספר דקות, מוסיפים את תפוחי האדמה, השעועית ואת הגריסים.

2 יוצקים מים לכיסוי תפוחי האדמה, השעועית והגריסים. שופתים על להבה בינונית, מביאים לרתיחה, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים את הסיר היטב ומביאים שוב לרתיחה. מוסיפים את הבשר והמעיים, מכסים ומבשלים על אש קטנה למשך כל הלילה.

3 ניתן להכניס לתנור בחום נמוך מאד 100 מע´ למשך לילה. אחרי 3-4 שעות בודקים את כמות הנוזלים ואם יש צורך מוסיפים מים. מגישים חם.

כמובן שניתן להוסיף ביצים, כמספר המנות.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נפתלי בנט צילום: מרק ישראל פלאש 90

בנט מזהיר את גנץ: "אל תיתן יד לממשלת מיעוט"

קרא עוד