חמין ספגטי

ח בתמוז התשסד
,
27 ביוני, 2004
27/06/2004 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1 חב´ ספגטי איכותי.

1/2 קופסא רסק עגבניות.

1 עגבניה בינונית מרוסקת ללא קליפתה.

בצל גדול.

כמה שיני שום.

מלח, פלפל שחור ופפריקה אדומה מתוקה + חריפה.

מעט סוכר.

הוראות הכנה

מכינים את הספגטי לפי הוראות ההכנה על השקית, (עם כפית מלח במים הרותחים ומעט שמן וכו´) ומעבירים למסננת כשתי דקות לפני שההספגטי מוכן.

מטגנים במחבת עם שמן זית בצל קצוץ ואת שיני השום הפרוסות עד להזהבה קלה (לא להשחים).

כאשר הבצל זהוב מוסיפים את העגבניה המרוסקת, את רסק העגבניות ואת הסוכר ומערבבים קלות.

מעבירים לסיר אלומיניום או טפלון (לא נירוסטה) את האטריות השלוקות ומערבבים היטב עם הרוטב שהכנו, ניתן להוסיף מעט שמן זית לפי הצורך.

שמים בנדיבות פפריקה מתוקה ומעט חריפה ומערבבים שוב.

מניחים את הסיר על אש קטנה (כדי שלא יצא קוגל...) עד לשבת בבוקר.

הערות

למהדרין, ניתן להוסיף מראש כדורי בשר טחון קטנטנים מתובלים שטוגנו קלות (ממש קלות, רק כדי שלא יתפרקו) לספגטי.
מומלץ לאכול עם סלט ערבי.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

משקה פרימור צילום: ללא

משרד הבריאות מזהיר מפני משקה תות-בננה פרימור

קרא עוד