סגור

חזה עוף איטלקי בעגבניות מיובשות

כז בטבת התשסט
,
23 בינואר, 2009
23/01/2009 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

500 גרם חזה עוף חתוך "סיני"

4 כפות שמן זית

1 בצל חתוך קטן

4 שיני שום קצוצות

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

פלפלים ירוקים כנ"ל

צנצנת עגבניות מיובשות בשמן

1.5 כוסות מרק עוף

מלח ופלפל

הוראות הכנה

לחמם השמן, להוסיף בצל, שום ופלפלים. להקפיץ עד שהבצל מזהיב. להוסיף תוכן הצנצנת ומרק. להביא לרתיחה

להנמיך האש, לכסות למשך 10 דקות

להוסיף מלח ופלפל. להגביר להבה, להוסיף העוף ולבשל כ10 דקות עד שמבושל היטב

בהצלחה

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יו"ר רע"ם, מנסור עבאס (מימין) צילום: הדס פרוש, פלאש 90

רע"מ תימנע בהצבעה על חוק פיזור הכנסת

קרא עוד