מצרכים
100 גרם אנטריקוט
100 גרם אסאדו
לטחון ביחד ולייצר קציצה
לחמניית המבורגר
ירקות לבחירתכם:
חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ, בצל סגול
80-70 גרם אסאדו מפורק לתבל ברוטב ברביקיו
צ׳ימיצורי- למרוח בלחמנייה באזור ה10 גרם.
איולי סריראצ׳ה- למרוח גם בלחמנייה באזור ה10 גרם
ביצת עין- ביצת עין לא הפוכה- שיהיה מושחת וג׳וסי
הוראות הכנה
לאחר טיגון הקציצה להכין לחמניה עסיסית מלאה בכל טוב
המתכון באדיבות דיינר אמריקאי במתחם ממילא בירושלים- בורגר ברלין