הודו עם ירקות ברוטב טריאקי

חדשות כיפה מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 07/04/22 11:20 ו בניסן התשפב

 הודו וירקות לכבוד החג, צילום: טקה סטודיו
הודו וירקות לכבוד החג, צילום: טקה סטודיו

מצרכים

רכיבים (ל-4 סועדים)

1 חזה הודו

50 גרם ברוקולי

70 גרם כרובית

70 גרם עגבניות שרי

חצי בצל אדום

15 גרם סוכר חום

75 מ"ל רוטב סויה

30 מ"ל חומץ אורז

1 שן שום

1 חתיכה קטנה של ג'ינג'ר טרי

15 מ"ל שמן שומשום

הוראות הכנה

להכנת הרוטב מערבבים סויה עם חומץ ושמן שומשום, מוסיפים שום וג'ינג'ר קצוץ. מערבבים היטב ומניחים בצד. מניחים בתבנית תנור אחת את כל הירקות חתוכים לחתיכות גדולות ואת חזה ההודו חתוך לפרוסות של 3 ס"מ כל אחת. יוצקים את הרוטב על ההודו והירקות ואופים 30 דקות ב-180 מעלות צלזיוס.

כתבות נוספות