גפילטע פיש בטעם מזרחי

כ באלול התשסו
,
13 בספטמבר, 2006
13/09/2006 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

חצי ק"ג קרפיון טחון

2 ביצים קשות

1 בצל יבש

1 גזר לא מבושל

תיבול לתערובת הדג

1.5 כפית מלח

1 כפית כמון

1 כפית פפריקה מתוקה (לצבע)

0.5 כפית פפריקה חריפה (תלוי כמה חריף אוהבים

לרוטב:

בצל

קופסא קטנה רסק עגבניות

1.5 כפית מלח

0.5 כפית כמון

מעט פפריקה חריפה

הוראות הכנה

להפשיר את הדג או אם זה טרי אז זה מופשר!

לטחון עם הביצים בצל אחד וגזר אחד לתבל במלח,

כמון, פפריקה מתוקה וחריפה ולבחוש היטב ולהניח לנוח במקרר עד ש.......

בסיר חותכים בצל לקוביות קטנות ולטגן עד קבלת גוון צהוב. להוסיף רסק עגבניות ומים לא הרבה! לתבל במלח כמון פפריקה חריפה ולהרתיח. ברגע שרותח מכניסים תוך כדי רתיחה קציצות (כדורים) של דג כך שהמים יכסו בדיוק בגובה הקציצות.

לבשל על אש גבוהה עד שהרוטב מסמיך ולא נשאר המון רוטב.

מכבים.

מקררים ומוציאים מהסיר לכלי אחר רק כאשר קר כדי שלא יתפרקו.

בתאבון ושנה טובה.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ח"כ מיקי זהר  צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

מיקי זהר: "לא נדבר יותר עם כחול לבן"

קרא עוד