בורגר הודו מעושן

א באייר התשעח
,
16 באפריל, 2018
16/04/2018 15:32
בורגר הודו מעושן

בורגר הודו מעושןצילום: יח"צ

בשרי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

חומרים ל-5 מנות:

1/2 ק"ג שווארמה הודו טחון.

2 בצלים קצוצים דק-דק.

2-3 כפות שמן.

2 שיני שום קצוצות.

1 כף חרדל דיז׳ון גרגרים.

1 כף שטוחה פפריקה ספרדית מעושנת.

2 כפות פירורי לחם.

להגשה:

5 לחמניות המבורגר.

מיונז.

חרדל.

קטשופ.

5 פרוסות עגבנייה.

5 עלי חסה.

10 פרוסות מלפפונים כבושים.

הוראות הכנה

מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים שום, מערבבים חצי דקה ומורידים מהאש. מצננים.

מערבבים את הבצל והשום המטוגנים (עם השמן) יחד עם הודו טחון, חרדל, פפריקה מעושנת ופירורי לחם. מערבבים היטב עם הידיים.

בידיים רטובות יוצרים 5 בורגרים ומניחים אותם על מגש מרופד בנייר אפייה. מעבירים למקרר לשעה ואפשר אפילו לילה.

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

מחממים היטב מחבת עם מעט שמן וצולים את הבורגרים 2 דקות מכל צד עד להזהבה. הם עדיין לא מוכנים מבפנים, וזה בסדר. מעבירים את הבורגרים לתנור ומשלימים את ההכנה עוד 5 דקות.

בינתיים מחממים את הלחמניות במחבת שבו צלינו את הבורגרים. מורחים במיונז, קטשופ וחרדל, ממלאים בבורגר, ירקות וחסה ומגישים.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ג'רמי קורבין, מנהגי הלייבור צילום: shutterstock

פעילי שמאל ישראלים 'מאתרגים' את קורבין האנטישמי

קרא עוד