מיטבולס עם גרגירי חומוס ברוטב חריף אדום

חדשות כיפה בת חן דיאמנט 04/08/19 13:44 ג באב התשעט

מיטבולס עם גרגירי חומוס ברוטב חריף אדום , צילום: שרית גופן
מיטבולס עם גרגירי חומוס ברוטב חריף אדום , צילום: שרית גופן

מצרכים

3 שיני שום פרוסות

1 פלפל חריף פרוס לטבעות

1 כף פלפל צ'ומה

2 כפות שמן זית

1 פחית שימורי עגבניות מרוסקות

2 כפות רסק עגבניות איכותי

מלח, פלפל

2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים

1 חבילת כדורי בשר צמחוניים טבעול

הוראות הכנה

מחממים סיר רחב, מוסיפים שמן זית ושיני שום.

מזהיבים את השום.

מוסיפים, פלפל חריף, פלפל צ'ומה, עגבניות, מביאים לרתיחה, מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל, מנמיכים את האש ומבשלים כ- 20 דקות עם מכסה סגור.

מוסיפים את הקציצות לרוטב, במידת הצורך מוסיפים מים עד לחצי גובה הקציצות.

מבשלים כ- 20 דקות על אש נמוכה עם מכסה.

מידי פעם מערבבים בעדינות את הקציצות על מנת שהרוטב יעטוף אותם.

5 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים גרגירי חומוס.

מגישים עם חלה.

המתכון באדיבות טבעול

כתבות נוספות