"בעל הבית" או "שוכר בית זה"?

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 22/11/17 15:14 ד בכסלו התשעח

שאלה

שלום

בברכת המזון, האם יש לומר "בעל הבית" גם על מי ששוכר את הדירה או שעדיף לומר "שוכר בית זה"?

תודה

רות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

לומר כפי הנוסח הרגיל, בעל בית זה. גם לשוכר יש בעלות לפרק זמן בכמה עניינים.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן