זוגיות

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 15/03/23 13:17 כב באדר התשפג

שאלה

אני כותב בקשר לזיווג אני בחורה בת 31.5 והכרתי בחור לפני שנתיים וחצי והורדתי אותו כי הוא מעשן גראס ועוד כמה דברים שהפריעו לי ואני עד היום מרגישה תחושת פספוס שבגלל שהורדתי אותו אני רווקה הבחור התחתן כמה חודשים אחריי ואני ממש נשברתי ועד היום לא מצליחה להתקדם ולמצוא מישהו אני ממש מתוסכלת ואובדת עצות והבחור לא יוצא לי מהראש אני כבר ממש מותשת ועייפה האם פספסתי את הזיווג שלי כי הורדתי אותו? אשמח למענה במייל ממש תור

תשובה

לא פיספסת שום זיווג שלך. מציע לך להירשם ל"אלגו" בוט שעובד בעזרת בינה מלאכותית

כנסי לקישור https://www.algo.org.il/