תפילין

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 25/01/18 14:14 ט בשבט התשעח

שאלה

שלום הרב!

רציתי לדעת פלוני שנוטל כדורי הרגעה נגד חרדות ולחצים או כל דבר דומה.

יש בעיה הלכתית לו להניח תפילין ולומר את ארבעת הפרשיות?

ומה בנוגע לשחרית,מנחה וערבית?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

אדם שלוקח כדורי הרגעה וכדו', אין שום בעיה להניח תפילין, ולהתפלל את כל התפילות, וכן לקיים את שאר המצוות.

בעז"ה, בזכות קיום המצוות, יזכה לרפואת הגוף, ולרפואת הנפש.

ברכה והצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן