תורה ומדע

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 24/12/09 18:25 ז בטבת התשע

שאלה

ידוע כאשר גילו את אמריקה , היו שם כבר אינדיאנים

רציתי לדעת איך הם הגיעו לשם ע"פ התורה, הרי אם האדם הראשון היה ב"איזור" שלנו, ויש מרחק כה עצום של מים שמפריד בין היבשות, אז איך שגילו לראשונה את אמריקה היו שם כבר אנשים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד
שלום רב .
ידוע וברור למדע הגאולוגי כי [היבשות היו מחוברות בינהם בעבר.]
ךכן ניתן לחבר את אוסטרליה לאפריקה ואת אמריקה לאסיה ועוד .
ענראה כי בזמן המבול התרחש הניתוק הזה כך שחלק מהאנושות נשאר ביבשת ההיא.
בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן