תהילים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 30/12/17 21:24 יב בטבת התשעח

שאלה

שלום לכבוד הרב !

רציתי לדעת מה עדיף לתיקון השובבים שקוראים את התהילים פעמים ביום

האם לסיים את כל התהילים ברצף ולחזור ולקרוא אותו שוב

או לקרוא יום אחד לחזור עליו פעמיים או לקרוא סכום של פרקים ולחזור עליהם פעמים ואז להמשיך עוד ושוב לחזור עוד פעם וכו

יש עדיפות לאחד מדרכים הללו ?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אין בהכרח עדיפות לאחת מן הדרכים.

מה שמעורר אצלך את הכוונה - זו הדרך לומר תהילים.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן