תהילים פרק פד

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 06/12/17 16:05 יח בכסלו התשעח

שאלה

שלום ,

קודם כל תודה על עזרתך.

אתה עושה עבודת קודש !

ארצה לשאול מדוע מזמור פד בתהילים

מתחיל "למנצח על הגיתית לבני קורח מזמור.."

מדוע מתחילים את המזמור באיזכור בני קורח ?

במה הם קשורים למזמור זה ?

תודה רבה מראש !!

ליאור :)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

האזכור של בני קורח בתחילת המזמור, מפני שמי שחיבר את מזמור פ"ד, הם בני קורח. בני קורח לא מתו בחטא המחלוקת של אביהם, משום שחזרו בתשובה ברגע האחרון.

ברכה והצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן