שמות לילדים

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 17/01/18 14:46 א בשבט התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב. נולדה לנו ב''ה בת השבוע. חשבנו לקרוא לה אביגיל. לאשתי קוראים אביטל. רצינו רק לוודא שהדמיון בין השמות אינו מהווה מכשול לקריאת הבת בשם זה.

תודה רבה ובשמחות

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אביגיל הוא שם טוב מאד. אין בעיה בכך שחלק מהאותיות זהות בין האם לבתה.

מזל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן