שם לתינוק

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 19/09/17 10:46 כח באלול התשעז

שאלה

שלום,

הבנתי שיש שמות מסוימים שנחשבים לבעייתים כמו למשל מתן ואני מתלבט בין מספר שמות ורוצה לוודא שהם לא בעייתיים.

השמות שאני מתלבט לגביהם : הראל,איתן,חגי,יוחאי ודביר.

האם יש מביניהם שם שהוא מומלץ או שסה עניין של למה יותר מתחברים .

דבר נוסף, כדי לא להסתבך עם הרישום אנחנו רושמים את שם הילד לאחר היציאה מהבית חולים ולפני הברית (אף אחד לא יודע את השם עד לברית מלבד אני ואשתי) , האם זה בעייתי ?

ממתין לתשובה.

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום.

1)ראשית מהשאלה אני מבין שמגיע לכם מזל טוב.יהי רצון שתזכו לגדלו לתורה ולחופה ולמעשים טובים אמן.

2)השמות שכתבת הם שמות טובים.

3) כדאי לכם להסתכל על הרך הנולד ולהתאים את השם לפי מה שאתם רואים שמתאים לו.

4)לא בעייתי.

מזל טוב ושנה טובה,

עוזיאל אליהו,

.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן