שם לבת

חדשות כיפה הרב יוגב כהן 11/02/18 09:21 כו בשבט התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב

אנו לקראת לידה בעזרת ה

אנו מתלבטים בין שני שמות ורצינו לבדוק איך אפשר לדעת ועל פי מה , מה יהיה השם הנכון ביותר ?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

שיהיה בעזרת ה' בשעה טובה!

באופן כללי צריך לבחור שם בעל משמעות מתאימה למין היילוד (כגון לא שם זכרי עבור בת), לא על שם רשע, ויש מחמירים לא לבחור שם עם שם ה' בתוכו.

כל השאר לא מעכב

בשורות טובות

יוגב כהן

הר ברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן