שידוך

חדשות כיפה רבני כושרות 23/04/18 10:38 ח באייר התשעח

שאלה

שלום הרב.

אני בחור בן 29. יצאתי לשידוך ונהניתי מאד מתכונות נפשה של הבחורה, מבחינתי היא כלילת המעלות עדינה ויראת שמים בדיוק כמו שחיפשתי שנים רבות ולא מצאתי.

הבעיה שלי לגביה היא חיצונית.

מצד אחד יש לה חן, מאידך יש בה נקודות שאני ממש לא מסוגל (ולא נעים לי לומר זאת) להתמודד איתן, ברמה רצינית מאד. מדובר בפרטים מסוימים בפנים (אף ארוך, שיניים. בעיקר האף).

כעת אינני יודע מה לעשות. הנקודות הללו מציקות לי מאד. יתכן והן ניתנות לטיפול, אך דרך לומר לה זאת אני לא מוצא, וברור מדוע. היא בהחלט עלולה להיפגע, ונקודה נוספת היא שזה יוזיל אותי בעיניה.

אינני יודע כיצד לנהוג ואודה מאד לעצה שתסייע לי בעניין.

תודה!

תשובה

שלום וברכה

אני מקוה שהאמור בקישור הבא יתן לך כלים להחליט נכון:

https://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/7104

החלטות טובות וקלות.