ריקנות

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 30/08/07 12:13 טז באלול התשסז

שאלה

שלום לכבוד הרב ותודה מראש,

הייתה תקופה מסויימת בחיי שהייתי רחוק מעבודת ה' ולאט לאט התקרבתי לאחר זמן מה. לאחר שכבר שכבר המצוות היומיומיות המסמלות את האדם כיהודי, כמו שלוש תפילות ביום, תפילין, שמירת שבת, נעשו אלי כבר להרגל ב"ה. אני מרגיש עכשיו ריקנות מוחלטת הן גשמית והן רוחנית. אינני יודע מאיפה להתקדם הלאה, איך להתקדם.

תודה רבה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב,
ראשית, תחזור אל המצוות הללו ותחיה אותן, כמו כן, חפש מצוות חדשות, מצוות שיחיו את הרגש האמוני שלך, מידות חסידות, בין אדם לחברו, ובין אדם למקום. המשך להניע את דלק האמונה. אין מנוחה בעולם הזה.רק עליה מעלה מעלה.

שנה טובה,
חיים רטיג, ישיבת ההסדר "בינות" רעננה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן