קניית רכב חדש

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 22/01/18 08:21 ו בשבט התשעח

שאלה

שלום רב, יש לי שאלה קצת מוזרה אך מציקה לי.

אני עומד לקנות רכב מאדם שהיה חולה סרטן.

אני קצת פוחד שאקבל יחד עם הרכב גם את המזל שלו חלילה.

רציתי לדעת האם יש מקום לפחד וכדאי לוותר או האם יש ברכה או משהו אחר שאפשר או צריך לעשות עם קניית הרכב תודה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אין כל בעיה לקנות רכב מחולה סרטן, ואין כזה דבר לקבל את המזל שלו.

מעבר לכך, גם במקומות שיש משמעות למזל - חז"ל לימדו אותנו כי לעולם הבחירה החופשית הטובה של האדם גוברת על כל דבר.

תוכל לקרוא על כך כאן:

http://www.ypt.co.il/beit-hamidrash/view.asp?id=4602

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן