צלב

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 22/11/17 17:50 ד בכסלו התשעח

שאלה

שלום רב, אני רוצה לקנות תיק שיש עליו דגל של בריטניה, והרי יש לדגל בריטניה צלב אדום באמצע האם עדיין מותר לי לקנות את התיק?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

רבים מהפוסקים כתבו כי כיוון שלא מדובר בסמל דתי - אין בעיה בכך.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן