על התשובה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 15/05/18 13:51 א בסיון התשעח

שאלה

שלום

אני חוזר בתשובה ולא מזמן קראתי בפלא יועץ בענייני תשובה שלא על כל דבר אפשר לעשות תשובה.

האם זה אומר שישנם יהודים שאין להם אפשרות לעשות תשובה לא משנה כמה ירצו או ינסו?

תודה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אין דבר שעומד בפני התשובה, לפעמים זה קשה יותר ולפעמים קל יותר, אבל הקב"ה בוחן כליות ולב תמיד עונה למי שעושה תשובה, ואפילו אם זה לא מנקה עד הסוף אבל גם זו תשובה, וכבר אמר דוד המלך הרבה כבסני מעוני - אפילו אם לא מספיקה פעולה אחת יש תמיד לעשות תשובה והקב"ה - אב חנון ורחום שומע תפילה ומקבל תשובת עמו ישראל.

חודש טוב ומבורך

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן