עלייה לתורה

חדשות כיפה רבני ישיבת הר ברכה 16/03/12 11:43 כב באדר התשעב

שאלה

האם יש מניעה הלכתית לקרוא בתורה בתפלת מנחה ביום חול (יום חמישי)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום
אפשר.(מ"ב קלה, א; יהודה יעלה או"ח נא וע' יבי"א ד, יז; פס"ת קלה, 24).

ולהלן הרחבה ומקור התשובה מספר פניני פניני הלכה מאת הרב אליעזר מלמד שליט"א ועיין בספר באתר ישיבה
http://www.yeshiva.org.il/midrash/shiur.asp?cat=516

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן