צניעות בסדרות טלויזיה כמו אקס פקטור

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 19/07/19 00:19 טז בתמוז התשעט

שאלה

שלום הרב,ברצוני לשאול אותך שתי שאלות:

1.האם מותר לראות סדרות כמו שבאבניקים , אקס פקטור , המירוץ למיליון ?

2.אני רוצה מאוד להפסיק לראות נשים לא צנועות באינטרנט, אני ממש רוצה להפסיק?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל היקר שלום,

אני מבין את הקושי שלך, הפיתוי הוא כל כך גדול. האפשרויות זמינות במהירות. והכל אצלך בראש..

התשובה לשאלה 1 היא בדיוק הזעקה שטמונה במה שכתבת בשאלה 2.

איני מכיר כל סדרה לגופה, אבל הדבר החשוב ביותר זה הנפש שלך. אנחנו רוצים לשמור על הנשמה הטהורה שלנו שלא תתלכלך בדיבורים מנוולים, שלא תתמלא כתמים של מראות לא צנועים.

אנחנו רוצים לשמור את הפה שלנו לדיבורים מועילים, לדיבור ערכי. רוצים לשמור את תאוות היצר שלנו למימוש באופן החיובי של הקמת משפחה ושמחה בזיווג בע"ה.

קשה לעצור, קשה להפסיק.

כולם מדברים על זה מסביבך, ואיך לא תהיה "בעניינים"?

כל כך מסקרן מה קורה בפרק הבא, ומי ינצח..

אבל דע לך שה' אוהב אותך, רוצה תמיד שתתקרב אליו, שתסיר את כל המסכים והמבדילים ביניכם. הוא מחכה. תמיד הוא יחכה, כי הוא אבא אוהב.

לא קל, אבל אפשרי.

תתחיל לאט לאט, כל שבוע תוריד משהו אחד שהיית רגיל לראות, וכך בעזרת ה' תעלה מעלה מעלה במעלות הטהרה ותרגיש כמה זה טוב לך ומשחרר אותך.

בהצלחה רבה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן