מציאת בן זוג

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 23/08/07 22:49 ט באלול התשסז

שאלה

בס"ד

שלום רב,

שמי שרית ברגמן

מבקשת לדעת האם קיימת חסימה במציאת בן זוג אצלי ? מדוע אניני מוצאת בן זוג מתאים שהקשר יובילך לחתונה.. ודבר שני הומלץ לי לשנות את שמי הפרטי לשרה יעל האם נכון לעשות כך, ומה צריך לעשות כדי להחילף שם, האם קיימת ברכה כלשהי ?

תשובה

בע"ה
לא להחליף שם.
דרכו של איש לחזר אחר אשתו ולא להיפך. את צריכה להיות פתוחה וולא בררנית מדי. תני לצד השני לעשות את כל הבדיקות וההתלבטויות. מבחינתך מה שחשוב זה אם הוא מוצא חן בעיניך או לא, ואת כל השאר תני להורייך לברר. תראי שזה יקל עליך מאד ובע"ה , תתחתני בקרוב.