מופע סטנדאפ ביום העצמאות

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 18/04/18 14:26 ג באייר התשעח

שאלה

האם מותר ללכת למופע סטנדאפ ביום העצמאות לפי מנהג בני עדות המזרח? (יום העצמאות באמצע ימי האבלות של ספירת העומר)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואל שלום,

מצד דיני האבלות מותר, לפי פסק הרב ניסים שבטלים מנהגי האבלות ביום העצמאות.

ולרוב הפוסקים לא ברור שמופע בדיחות בכלל אסור בספירה.

יום עצמאות שמח!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן