לשון הרע

חדשות כיפה הרב יוגב כהן 25/01/18 21:05 ט בשבט התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב

אם דיברתי על מישהו לשון הרע ואני רוצה לבקש ממנו סליחה אבל אם אני יבקש ממנו סליחה ויפרט את מה שדיברתי כנראה יכעס יותר מה לעשות במצב הזה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

כל זמן שלא נגרם נזק לאותו אדם, אין צורך לבקש סליחה ממנו. ויש לשוב בתשובה (ווידוי, חרטה ועזיבת החטא), ולומר לאותם אלו ששמעו כי אתה מתחרט על הדברים שנאמרו.

בברכה

יוגב כהן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן