לק ג'ל בחג הפסח

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 14/03/18 09:12 כז באדר התשעח

שאלה

אני עוסקת בתחום היופי של האישה ופנתה אלי מישהי בשאלה האם חומרי לק הג'ל כשרים לפסח

השאלה היא האם יש צורך בכלל לבדוק חמץ או כשרות של חומרים שכאלו , לק ג'ל מתנהג בדיוק כמו בניית ציפורניים אין בו שום חומר שנכנס בתהליך הייצור שבא במגע עם אוכל הבעיה היחידה יכולה להיות במהלך העבודה ואת זה ניתן לפתור עם פתיחת חומרים חדשים בפסח

ולכן השאלה האם ניתן לעשות לק ג'ל בפסח ע"י פתיחת חומרים חדשים בלבד או שצריך לבדוק כשרות של החומרים הפעילים בפנים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

הלכתית אין חובת הכשר לפסח במוצר כזה

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן