כשרות

חדשות כיפה רבני כושרות 16/04/18 22:42 א באייר התשעח

שאלה

שלום וברכה...

קניתי היום לחמניות במארז סגור עם הכשר הבדץ...רק העניין הוא שאין על האריזה מדבקה של "נאפה לאחר הפסח"...

האם מותר לי לאכול אותם?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אין לי כל דרך לדעת האם הלחמניות נאפו אחר הפסח או שהן הוצאו מההקפאה.

מכן מקום - אם קניתן אותם בחנות בעלת תעודת מכירת חמץ - אין כל בעיה לאוכלן.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן