כשרות בטוסטר אובן

חדשות כיפה רבני כושרות 15/11/17 15:09 כו בחשון התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב,

קניתי טוסטר אובן גדול חדש שישמש למאכלים השרירים.

אם אני מכינה בו עוגות פרווה, האם הן נחשבות בשריות? ז"א, האם אסור לאכול אותן בארוחה חלבית או במקביל לשתיית חלב?

תודה מראש.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

בטוסטר אובן חלבי ניתן להכין עוגות פרווה שיאכלו כקינוח לסעודה בשרית, אך אם אופים בתבניות חלביות יש להמנע מלהניח את העוגות בכלים הבשרים ממש, מחשש שמא הן אינן נקיות לחלוטין.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן