כלי חמץ

חדשות כיפה רבני כושרות 19/04/18 15:42 ד באייר התשעח

שאלה

שלום לרב.

מה דינם של כלים שבישלו בהם חמץ ולפני פסח עברו הדחה עם סבון במים קרים בלבד ולא נמכרו לפני פסח? הכלים שהו אצלי בבית מלפני פסח בארון סגור עד עכשיו .

תודה לרב.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

כלים נקיים אין כל צורך למכור לגוי בפסח, ואין כל בעיה להשתמש בהם כעת.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן