כיסוי ראש דחוף!!!!!

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 06/12/17 22:07 יח בכסלו התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב!!

קודם כל תודה רבה שאתה עונה מזמנך .

אני נשואה טרייה שנה בערך, בהריון מתקדם, ואני ילדה מאוד צנועה כלומר , לא הולכת למועדונים או מסיבות מסויימות, ולובשת מכנסיים וחולצה סגורה עד הסוף בלי מחשופים ובלי שורטים וכל זה.

בשבתות לפעמים שמה כיסוי ראש.

הבעל של אחות של אבא שלי נפטר לפני 8 חודשים, ובחלום הוא הופיע לי ואמר לי״ אל תפחדי״ שימי כיסוי ראש והצביע על הראש

קמתי מבולבלת.. אשמח לשאול אם אפשר לשים כיסוי ראש ומכנסים ארוכים?

אפילו להתחיל ככה בנתיים? ומה פירוש החלום?? מה עלי לעשות ?? בבקשה עזרה!!

תשובה

שלום וברכה,

א. לגבי החלום שחלמת, אני לא עוסק בפתרון חלומות. ואני גם לא יודע אם יש משהו באמת יודע לפתור חלומות. אך דבר אחד אני יודע, שחכמינו ז"ל לימדו אותנו, שכיצד שנפרש את החלום כך יהיה.

ז"א אם נפרש אותו לטוב יהיה טוב, ואם נפרש את החלום לרע יהיה ח"ו חלום רע.

לכן תואמרי "חלום טוב חלום שלום" 3 פעמים ותפרש לעצמך את החלום לטוב ובעז"ה יהיה טוב.

ב. לגבי כיסוי הראש, בוודאי שאת יכולה להשים כיסוי ראש, גם אם את כרגע הולכת עם מכנסיים.

בעז"ה בהמשך תמשיכי להתחזק, וללכת יותר בצניעות.

ג. עלייך לקיים את המצוות בשמחה ובנחת ומתוך יראת שמיים אמיתית.

ברכה והצלחה