חתונה של לסביות

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 10/11/17 10:18 כא בחשון התשעח

שאלה

לכבוד הרב שלום,

אנחנו משפחה שחזרה בתשובה לפני 20 שנה בערך.

לצערנו בתנו חיה בזוגיות עם בחורה אחרת. כעט החליטו "להתחתן". היא רוצה שנבוא ל"חתונתה".

מה לעשות? ללכת או לא?

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום.

אתם צריכים לחבק אותה, ולהבהיר לה שהיא הבת שלכם, ואתם אוהבים אותה מה שלא יהיה, אבל לחתונה כזאת אי אפשר ללכת.

בדיוק כמו שלא יעלה על הדעת ללכת לאירוע שכל מהותו זה חילול שבת או אכילת טריפות, כך לא שייך ללכת לאירוע שמהותו דבר שאסור על פי התורה.

בהצלחה רבה ובשורות טובות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן