חללה לכהן

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 19/11/17 00:17 א בכסלו התשעח

שאלה

שלום, אבי ואימי היו נשואים האחד לשנייה מספר שנים והחליטו להתגרש. למרות הגירושים ומבלי להיפרד באמת, הם המשיכו לחיות יחד והביאו ילדים יחד. אבי כהן. האם אסור לי להתחתן עם כהן? מה עם אחיי, האם אינם כהנים? ומה עם הדורות הבאים? תודה.

תשובה

שלום

שאלות שנוגעות ליוחסין שהמשמעות שלהן היא כמעט כמו פיקוח נפש עם השלכות לדורות אינן מתאימות לפלטפורמה הזו של שו"ת ברשת.

על כן, אני מבקש ומתחנן שתיגשי לאחד מגדולי הדור לבירורה של שאלה זו.

אם את לא יודעת למי לגשת, פני אליי שוב ואסייע בדבר בע"ה.

כל טוב ובשורות טובות