חלום על זקן

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 06/12/17 15:09 יח בכסלו התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב חלמתי לפני כמה ימים שצמח לי זקן אבל הוא לא היה מחובר

חלום שני חלמתי על אישה שצמח לה קצת זקן ושפם אני ישמח אם תוכל לומר לי מה החלומות האלו אומרים

תשובה

שלום וברכה,

אני לא עוסק בפתרון חלומות. ואני גם לא יודע אם יש משהו באמת יודע לפתור חלומות.

אך דבר אחד אני יודע, שחכמינו ז"ל לימדו אותנו, שכיצד שנפרש את החלום כך יהיה.

ז"א אם נפרש אותו לטוב יהיה טוב, ואם נפרש את החלום לרע יהיה ח"ו חלום רע.

לכן תואמר "חלום טוב חלום שלום" 3 פעמים ותפרש לעצמך את החלום לטוב ובעז"ה יהיה טוב.

וכן עדיף, אם אתה יכול לספר את החלום לחבר טוב שלך, ושהוא יפרש את החלום לטובה, וחלום

יתפרש לטובה. כמו כן תקפידי לומר קריאת שמע על המיטה. חלום טוב חלום שלום...

ובשורות טובות