זיווג עם גוי שרוצה להתגייר

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 17/11/17 11:01 כח בחשון התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב אני הכרתי מישהו עם מעלות גדולות ואני כאחת שרוצה להתחזק ומחפשת מישהו שמחוזק כדי שייסיע לי בחיזוק מצאתי דווקא מישהו שרוצה גם כמוני להתחזק.. אבל אני לא יודעת כי הוא ספרדי כלומר עלה לארץ בגיל 7 ואני ממש אוהבת את האופי שלו והוא מוכן להתגייר והוא סיפר לי גם שלמד בבית ספר דתי אבל המשפחה מתבוללת ופחות דתיה כך שאני לא יודעת מה לעשות. האם לוותר? או לגרום לו להתחזק ולהגייר מה שיכול אולי לעשות בלאגן במשפחות שלנו

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אם הבחור הוא גר צדק אמיתי ומתוך כוונות אמתיות להצטרף לעם ישראל לשמור תורה ומצוות, הוא ראוי וטוב להתחתן עמו (אם כל הדברים האחרים מתאימים). היותו גר צדק אמיתי זה לא חסרון אלא אדרבא בדרך כלל יתרון. אמנם צריך לשקול טוב את המצב המשפחתי ולהכין את הרקע טוב כדי שיקבלו אתכם בשמחה ובאהבה.

עלי והצליחי

שבת שלום וחודש מבורך

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן