זוגיות

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 09/03/18 12:34 כב באדר התשעח

שאלה

אני וחברה שלי 3 שנים ביחד לא מקיימים יחסי אישות אנחנו מחכים לנישואין בע"ה בזמן האחרון אנחנו כל הזמן רבים היא רוצה שאני לא ירים את הקול שאני לא יגיב לה שהיא רבה איתי פיזית ואנחנו רבים על הנושאים האלה המון אני לא אומר שאני מושלם לא חסר לי אבל אני מאוד אוהב אותה ומשתדל לעשות מה שאני יכול כדי לשמח אותה ושלא נריב גם את הדברים שציינתי קודם אני משתדל לעשות אבל אני מועד הרבה פעמים ואני בטוח שהיא האחת שלי הזיווג שלי מה אני אמור לעשות. אני לא רואה את חיי בלעדיה

תשובה

שלום

לפנות לייעוץ זוגי לקראת נישואין, ולבנות בחודשים הקרובים יחד בסיס לנישואין בריאים והקשבה הדדית

כל טוב