השם יפתח לבן

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 25/04/18 13:26 י באייר התשעח

שאלה

שלום וברכה

אני מאד מאד אוהבת ומתחברת לשם יפתח

שני בני הגדולים קרואים בשמות של 4 אותיות המתחילות באות י

והייתי רוצה שבעזרת השם גם השלישי העתיד לבוא (בעזרת השם בקלות ובשלום) יזכה לשם מיוחד.

מקריאה והבנה הבנתי שלשם יפתח ישנן משמעויות שאינן טובות

אשמח להסבר על השם והאם ניתן לתת אותו לבן בימים אלו.

תודה וברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

השם יפתח אינו שום פסול. ביסודו של דבר, הוא היה אחד משופטי ישראל, והביא גאולה לעמו.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן