הכשלת אדם

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 27/01/18 23:50 יא בשבט התשעח

שאלה

בס"ד

שלום רב,

יש לי שאלה בעניין הכשלת אדם,אני לצערי עדיין לא זכיתי לשמירת העיניים ואני לעיתים הולך לראות סרטים בקולנוע עם חברים שגם הם אינם מקפידים על כך,אם אני יוזם יציאה כזאת,אני נחשב מכשיל אותם או שזה בעיה שלהם שהם מחליטים לבוא?

תודה רבה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

אם אתה יוזם יציאות כאלו, בוודאי שיש לחבריך אחריות על מעשיהם, ואם הם מצטרפים, אז יש להם עבירה, כי יכלו לא להצטרף .

אך לך ישנה עבירה נוספת, בכך, שאתה מסייע/ מעודד/ מכשיל אותם לדבר עבירה...

ברכה והצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן