האם עדיין אפשר לעשות תשובה במצב הנ'ל

חדשות כיפה הרב אבירם חריב 18/01/18 12:13 ב בשבט התשעח

שאלה

בעניין תשובה.

השאלה למעשה אינה להתפלפלות.

אדם מנוע בשלב כלשהו מתשובה??

נאמר.. הוכיחה, הערכה לעינייך את מעשייך ועוד נאמר מראה הקב"ה לרשעים להיכן פניהם מועדות.. ומלאכי השרת וכו' עד שנכנסים לגיהינום.

אני הוכחתי על מעשי הרעים.. איני מדומיין. כך כתוב והקב' ה אכן נהג כימי כך.. הראה לי להיכן פני בר מינן.. ואף את השאול הראה לי. האם שייך תשובה באדם שקיבל שכרו בעולם זה. או עבר זמנו?

שוב אציין איני חולה או מדומיין.. לא האמנתי למראה עיניי אך נהגו עמי כך משמיים רח' ל

תודה

תשובה

התשובה קדמה לעולם והיא חלק בלתי נפרד מהבריאה , התשובה היא תנועה שנוכחת כל הזמן.

ולכן , לשאלתך תמיד ניתן לעשות תשובה.

אני מברך אותך בכל מילי דמיטב בגשמיות וברוחנית.