האם ה' מקיים את ההבטחות שלו?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 18/02/18 12:09 ג באדר התשעח

שאלה

שלום. אני לא מבינה את כל הקטע של והריקותי לכם.

הקב"ה אומר לנו שהוא יביא לנו הכל עד שכבר ימאס לנו להגיד די

אבל אני לא רואה את זה.. אין בן אדם שאין לו צרות ואין לו מה לבקש ולהתפלל.

איפה אנחנו כן רואים את ההבטחה הזאת?

תודה רבה!

תשובה

שלום לשואלת היקרה

ככלל, הנבואה שהזכרת היא משתייכת לימות המשיח - לימי הגאולה השלמה, שאז באמת לא יהיה שום צרות ושום קשיים ורק שפע אלוקי מאד מאד גדול

יחד עם זה, אנחנו עכשיו בזמן של התחלת הגאולה, ואנחנו מתחילים לראות את השפע הזה. זה נכון שלכל אדם יש צרות והתמודדויות ולפעמים הם מאד מאד לא פשוטות, אבל אם נשווה את מצבינו לדורות הקודמים נראה שמצבינו טוב לאין ערוך ממצבם כמעט בכל נושא אפשרי- אריכות החיים, איכות החיים, היכולת ליצור ולעשות דברים, היכולת לממש את עצמינו וכן הלאה וכן הלאה. ככל שקוראים סיפורי היסטוריה רואים כמה הם סבלו מכל דבר קטן וכמה אנחנו משוחררים מכל הסבל הזה

מקוה שקצת יותר מובן

טוביה

tsbias1@gmail.com