גרושת כהן

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 02/04/18 12:02 יז בניסן התשעח

שאלה

האם מישהי שנשאה לכהן והתגרשה ללא ילדים יכולה להינשא לכהן אחר ?

והאם יש דינים מיוחדים לגרושה מכהן?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לשואלת שלום,

לצערי לא.

אבל לפני שסותמים אפשרות לחתונה, שווה לברר האם האדם הוא באמת כהן, משום שיש הרבה מקרים בהם בבדיקה קצרה מתגלה שנפלה טעות בזיהוי..

ישנם דינים לגרושה מכהן בקשר לאכילת תרומה, הלכות שלא רלוונטיות בימינו.

מועדים לשמחה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן