גיורת בהריון

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 31/01/18 14:12 טו בשבט התשעח

שאלה

שלום,

אם הגיורת בסןף תהליך הגיור טובלת במקווה כשר היא בהריון,האם הוולד ייחשב לגר או ליהודי?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום וברכה

הוא יהיה יהודי בעניין היחס. אבל מכיוןן שנזרע במצב בעייתי יש בו חסרון מסוים.

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן