ברכת הגומל

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 30/08/17 14:55 ח באלול התשעז

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב,

רציתי בבקשה לשאול שאלה בנושא ברכת הגומל: אתמול נסעתי בכביש מהיר שלפתע חשתי ברע, והרגשתי כי אני עשוי להתעלף...ברוך השם התאוששתי ונסעתי בנסיעה כהרגלי. רציתי להודות על הנס שקרה לי, והלכתי היום בערב לתפילה בבית הכנסת, שם קראתי את ברכת הגומל בשקט מבלי שישמעו (היה מניין בבית הכנסת). לאחר שסיימתי להתפלל חשבתי כי ייתכן וטעיתי וכי הייתי צריך להגיד את ברכת הגומל כך שכולם ישמעו...שאלתי היא כזו: האם הייתי צריך להגיד ברכת הגומל על המקרה שאירע לי, והאם אני צריך ללכת שוב לבית הכנסת ולבקש לקרוא את ברכת הגומל בקול ? (או שאם כבר קראתי בשקט זה מספיק?)

אודה לתשובתך בנושא.

בברכה,

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לא היית צריך

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן