בעל קורא

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 17/09/17 08:07 כו באלול התשעז

שאלה

אנו ב"ה מקימים בית כנסת ועולות שאלות חשובות כמו בעל קורא:

הבחור שמתעדת להיות בעל קורא היה בעברו חילוני וזוגתו גויה, לפני כשלוש שנים היא התגיירה והיא בעלת תשובה והוא חזר בתשובה.

האם הוא יוכל לשמש בעל קורא בבית הכנסת?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

בהנחה שמדובר בגיור בבי"ד אמיתי, והאדם המדובר ירא שמים, אין בכך כל בעיה

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן