בנים בנות

חדשות כיפה חברים מקשיבים 11/12/17 22:22 כג בכסלו התשעח

שאלה

מה הכוונה לגבי ייחוד? האם זה חדר ללא חלונות או סתם חדר עם דלת סגורה. מה הכוונה?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב ויישר כח על השאלה!

במקרה שגבר ואשה נמצאים בחדר, שמי שנמצא בחוץ לא נכנס אליו ולא רואה מה שבתוכו, הרי שיש בזה איסור יחוד.

במילים אחרות, אם יש חלון אבל אף אחד לא יכול לראות דרך החלון, אז עדיין יש איסור יחוד

ברכה והצלחה

טוביה

tsbias1@gmail.com

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן